CryptoCave

Onze events

Ontmoet onze docenten en praat over je eigen ideeën met andere crypto enthousiastelingen in een ontspannen kader.

CryptoCafé

Het online café voor alle crypto beginners

CryptoCafé wil een veilig én gezellig startpunt zijn voor iedereen die (net) zijn weg zoekt in de cryptowereld. Gedurende een uurtje gaan we praten over jullie vragen, ervaringen…

CryptoCafé heeft als doel educatie, voorlichting, duiding, richting en opheldering te geven over cryptocurrency’s (= digitale valuta, cryptovaluta of cryptomunten), maar alle besproken content mag niet beschouwd worden als financieel advies.

Drank en toog zelf te voorzien, iedereen welkom via https://zoom.us/j/9374417031

Drink je graag een koffie of pint mee?
Het Café opent zijn deuren:

  • Dinsdag, 11 mei 2021 van 18.00 tot 19.00
  • Maandag, 17 mei 2021 van 18.00 tot 19.00

Beluister hier de vorige afleveringen van ons CryptoCafé!

CryptoCave Live
Event met docenten & gastsprekers

Verrijk je kennis en dompel je een volledige dag onder in crypto en blockchain!

Beste crypto-enthousiasteling,

In 2021 organiseert CryptoCave een live event boordevol educatie.

CryptoCave Live heeft als doel iedereen te informeren over de huidige staat van de wereldeconomie en om oplossingen aan te reiken via de talrijke opportuniteiten die zich aandienen in deze nieuwe cryptowereld.

Neem tijdens een hapje en een drankje deel aan workshops, voordrachten, netwerkmomenten en AMA-sessies, gegeven door professionele docenten en gastsprekers, en ontdek hoe deze vaak nog onbegrepen markt jou kan helpen.

Meld je nu aan! Zodra de COVID19-reglementen het toelaten, pikken we een datum en houden we je op de hoogte.

Blockchain playground

Ontmoet andere blockchain adepten in Limburg

Het Doel

Het doel van de Blockchain Playground is om regelmatig mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in Blockchain en Cryptocurrency Technology en die hun kennis en ervaring over deze onderwerpen willen delen. Het wordt een informele bijeenkomst waar we mensen samenbrengen die willen discussiëren over de laatste evoluties in Blockchain- en crypto-technologie. Samen gaan we op zoek naar mogelijke use cases/projecten voor deze mooie maar nog jonge technologie.

De Playground staat open voor iedereen. Wil je uw kennis van Blockchain alvast wat bijschaven\\, kijk dan zeker eens naar deze gratis online cursus : https://dutchblockchaincoalition.org/de-nationale-blockchain-cursus

Blockchain Playground #2

In deze tweede playground\\, willen we gaan onderzoeken hoe we Blockchain kunnen gebruiken voor het controleren van authenticiteit in de kunstwereld en de muzikale wereld. Hoe kan Blockchain helpen om te controleren of een kunstwerk wel degelijk authentiek is, of toch een namaak? We zijn in gesprek met een bekende Limburgse kunstenaar om hierover een project op te starten. Wil je hier meer over weten en/of wil je effectief meedoen, schrijf je dan zeker in.

We sluiten onze Playground altijd af met boeiende gesprekken in ons T2-café.

Meld je nu aan! Zodra de COVID19-reglementen het toelaten, pikken we een datum en houden we je op de hoogte.

Wat is crypto?

Gratis webinar met Sonny Mulder

In voorbereiding