Onze docenten

Sonny Mulder

FOUNDER 

Wie is Sonny?

Ik ben op de leeftijd van 22 jaar begonnen met het ontwikkelen van mijn financiële intelligentie. Ik besefte dat ik niet gelukkig werd van het vooruitzicht om mijn hele leven te moeten werken en ik besefte ook dat mijn huidige opleiding als bachelor elektromechanica mij niet naar mijn doelen zou brengen. Ik was ongelukkig omdat ik verplicht in onze maatschappij moest meedraaien en weigerde genoeg te nemen met deze “realiteit”. Als iemand anders rijk kon worden, kon ik het ook!

Dit startte een reis door de financiële wereld. Ik kwam al snel in aanraking met cryptocurrency en ging hier actief mee aan de slag (sinds 2013). Ik maakte snel winst en verloor deze winst nadien ook maar ik snapte dat er veel potentieel bestond in het ‘investeren’. Ik vond mijn interesse en passie’ het leren investeren in cryptocurrencymarkten’.

Talloze opleidingen, boeken, oplichtingen en jaren later ben ik op de leeftijd van 29 jaar volledig financieel vrij. Ik handel nog steeds op de cryptocurrencymarkten en deze markt bood mij een uitweg uit het systeem waarin wij leven. Ik hecht veel belang aan mijn vrijheid en wil mijn eigen leven leiden volgens mijn eigen regels en niet die van onze maatschappij. Alles werd mogelijk dankzij cryptocurrency.

Ik wil mijn passie delen met de wereld en met iedereen die wil leren. Buiten mijn naaste omgeving wil ik ook andere helpen naar hun persoonlijke doelen en zodat ze ‘hun mooiste leven’ kunnen leiden. Als iedereen meer vanuit geluk en vrijheid leeft zal ook de hele aarde verbeteren.

Als ik het kan, kan jij het ook ! 😉

Sonny Mulder

Website: decryptoexpert.be
Email: info@decryptoexpert.be
Telefoon: +32 456 18 23 70

Wie zijn wij?

CryptoCave is een gezamenlijke missie van zes doorwinterde crypto en blockchain docenten om zowel beginners als gevorderden veilig en succesvol te begeleiden
doorheen hun traject vol met opportuniteiten.