Onze docenten

Stijn Portier

FOUNDER FAIRTRADER.BE
FOUNDER BULLIO.BE
FOUNDER MYPILEUS.NL

Stijn Portier dus, geboren en getogen hier op aarde. Van kinds af aan ben ik altijd met constructies bezig geweest, ik fix graag dingen en denk in oplossingen meer dan in problemen.

Zodoende ben ik al vroeg in de renovatiewereld gestapt. Ik denk dat dit heeft bijgedragen aan mijn technisch inzicht, waar ik nog altijd profijt van heb.

Zo’n 12 jaar lang heb ik een renovatiebedrijf gehad, de laatste jaren gericht op bio-ecologisch bouwen met de hennepplant. Ik zocht een manier om mijn steentje bij te dragen aan het beter maken van de wereld.

Inmiddels ben ik al jaren intensief (lees fulltime) bezig met het traden van crypto currencies. Mijn tijd breng ik door met het analyseren en doorgronden van crypto data en het toepassen van de juiste strategieën op basis van deze data.

Natuurlijk heb ik in het begin een hoop fouten gemaakt, maar dat is immers hoe men leert.

Stijn_Portier

Website: Fairtrader.be
Website: Bullio.be
Website: MyPileus.be
Telefoon: +32 497 34 23 44

Uw coach met jaren ervaring in crypto, die u alle ins en outs leert op het gebied van trading. Een persoonlijk traject over strategieën die u kan toepassen om winsten in crypto trading te vergroten en verliezen te beperken.

Fairtrader.be | Bullio.be |MyPileus.nl |Telegram Facebook | YouTube|

Wie zijn wij?

CryptoCave is een gezamenlijke missie van zes doorwinterde crypto en blockchain docenten om zowel beginners als gevorderden veilig en succesvol te begeleiden
doorheen hun traject vol met opportuniteiten.